fbpx
page header image

ΟΜΑΔΕΣ ΥΨΗΛΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ

Πρωτοποριακό σύστημα 353

 

Οι κοινωνικές δεξιότητες αποτελούν τα σύγχρονα μεταπτυχιακά της εποχής μας!!!!

Απόκτησε κι εσύ ένα μέσα από τη συμμετοχή σου στις

ΟΜΑΔΕΣ ΥΨΗΛΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ

 

H ASSET Coaching Bootcamp προσφέρει το πρόγραμμα Advanced Social Skills & Educational Training, 5 Πυλώνες της Προσωπικής Μεταμόρφωσης, μέσα από τη δημιουργία Ομάδων Υψηλής Απόδοσης & Ανάπτυξης Δεξιοτήτων.

Στόχος των ομάδων αυτών είναι να βοηθήσουν τους συμμετέχοντες να βελτιστοποιήσουν τον εαυτό τους και να λειτουργήσουν σε ένα ακόμη πιο υψηλό επίπεδο από αυτό που λειτουργούν μέχρι τώρα, καλλιεργώντας δεξιότητες επιτυχίας σε 5 βασικούς τομείς: Αυτογνωσία, Αυτοπεποίθηση, Επικοινωνία, Συναισθηματική Νοημοσύνη, Ηγεσία.

Σε μία εποχή που τα πάντα αλλάζουν σε γοργούς ρυθμούς, νέες προκλήσεις παρουσιάζονται καθημερινά και οι απαιτήσεις αυξάνονται διαρκώς, καλούμαστε να μπορούμε να ανταποκριθούμε αποτελεσματικά όχι μόνο σε επίπεδο γνωστικό και τεχνικό αλλά και σε επίπεδο δεξιοτήτων (soft skills), που από τις τελευταίες έρευνες φαίνεται οι εργοδότες να αναζητούν όλο και περισσότερο, δίνοντας μεγαλύτερη προτεραιότητα.

 

Το πρόγραμμα παρέχει στους συμμετέχοντες ένα εύληπτο και πρακτικό σύστημα προσωπικής ανάπτυξης και εκμάθησης κοινωνικών δεξιοτήτων μέσα από τις μεθοδολογίες και πρακτικές του Coaching, του Νευρογλωσσικού Προγραμματισμού και της Υποκριτικής Τέχνης. Ο πρωτοποριακός συνδυασμός αυτών των τριών πεδίων θα δώσει τη δυνατότητα στους εκπαιδευόμενους να κάνουν τη θεωρία βίωμα και κατόπιν νοητική συνήθεια που αποτελεί προϋπόθεση επιτυχημένης αλλαγής.

 

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Οι ομάδες έχουν πρόσβαση :

-σε εκπαιδευτικό υλικό και θεωρία μέσω power point

– σε 30+ πρακτικές ασκήσεις και εργαλεία

 

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΣΤΙΘΕΜΕΝΗΣ ΑΞΙΑΣ

 • Αυτοδιαγνωστικά εργαλεία
 • Ανάπτυξη Επικοινωνιακών δεξιοτήτων
 • Καλλιέργεια δεξιοτήτων Συναισθηματικής Νοημοσύνης
 • Ανάπτυξη Ηγετικών δεξιοτήτων
 • Χτίσιμο Αυτοπεποίθησης
 • Έμπνευση, κινητοποίηση
 • Διαμόρφωση ομαδοσυνεργατικής κουλτούρας

 

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ


  ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ

  Οι ομάδες θα εκπαιδευτούν , μέσα από τα μοντέλα και τις μεθόδους του Coaching, του Νευρογλωσσικού Προγραμματισμού και της Υποκριτικής Τέχνης με ασκήσεις γραπτές και βιωματικές. Πιο συγκεκριμένα: μέσα από υπόδηση ρόλων, gamification, μεσα από προσομοίωση, δηλαδή συγκρότηση ομάδων για εκτέλεση συγκεκριμένων εργασιών, προσχεδιασμένες εργασίες, project work & case studies, αναπαράσταση πραγματικών γεγονότων και καταστάσεων από τον εργασιακό χώρο.

   

  ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ (353) ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΟ;

  Το ότι οι ομάδες εκπαιδεύονται με υλικό από 3 διαφορετικές, έγκριτες και αποτελεσματικές μεθοδολογίες του coaching, NLP και Υποκριτικής Τέχνης, σε 5 τομείς των πιο σημαντικών δεξιοτήτων υπεροχής με εφαρμογή σε 3 επίπεδα αλλαγής, γνωστικό, συναισθηματικό και συμπεριφορικό, ώστε οι αλλαγές που θα προκύψουν στον εκπαιδευόμενο να είναι μόνιμες και ριζικές.

  ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

  Ημέρα Έναρξης Ομάδων & Ώρες

  Κάθε Δευτέρα από 6 Δεκεμβρίου 2021 έως 21 Φεβρουαρίου 2022

  Οι συναντήσεις πραγματοποιούνται διαδικτυακά μέσω της εφαρμογής zoom.

  Αξία συμμετοχής: 370 ευρώ

  Early bird: 250 ευρώ

  Τρόπος καταβολής : 2 δόσεις

  α’ δόση κανονικό έως 5/12 , 185 ευρώ

  α’ δόση early bird έως 3/12, 125 ευρώ

   

  β’ δόση κανονικό έως 5/1, 185 ευρώ

  β’ δόση early bird έως 5/1 , 125 ευρώ

   

  Με την καταβολή και αποστολή του καταθετηρίου κατοχυρώνετε την εκπτωτική τιμή του early bird.

  Mε την καταβολή και αποστολή του καταθετηρίου λαμβάνετε το zoom link για τη συμμετοχή σας στο πρόγραμμα

   

  ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ

  1. Κλείσε τη θέση σου, συμπληρώνοντας τα στοιχεία επικοινωνίας σου στην αίτηση
  2. Καταθέτεις το ποσό της 1ης δόσης στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό :

   

  Alpha Bank

  IBAN

  GR04 0140 2190 2190 0210 1027 982

  Ελένη Κοτροκόη

  1. Αποστέλλεις το καταθετήριο στο:

  e.kotrokoi@gmail.com

   

  ( Προσοχή, τα στοιχεία επικοινωνίας πρέπει να είναι ίδια με τα στοιχεία κατάθεσης)

   

  1. Λαμβάνεις το zoom link την ημέρα έναρξης της ομάδων
  2. Συνδέεσαι μισή ώρα νωρίτερα για έλεγχο και αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων

  Διάρκεια

  12 εβδομάδες

  Με την ολοκλήρωση του προγράμματος οι συμμετέχοντες θα αποκτήσουν πιστοποιητικό παρακολούθησης και ολοκλήρωσης του προγράμματος A.S.S.E.T Advanced Social Skills & Educational Training

   

  Στοιχεία επικοινωνίας για ερωτήσεις και πληροφορίες

  Email : e.kotrokoi@gmail.com

  Τηλ.: 6949398951

   

  Υπεύθυνη Προγράμματος

  ΚΟΤΡΟΚΟΗ ΕΛΕΝΑ

  PERSONAL/EXECUTIVE & NLP COΑCH

  H Έλενα Κοτροκόη είναι Personal / Executive & NLP Coach, Professional Certified Coach, (ICFPCC), Πιστοποιημένη Σύμβουλος Νευρογλωσσικού Προγραμματισμού, NLP Practitioner (ABNLP), Πτυχιούχος Παντείου Πανεπιστημίου, Αρθρογράφος, Trainer & Public Speaker.

  Κατέχει, Diploma in Team & Leadership Coaching, ICF, Diploma in Personal & Executive Coaching, ICF, και Advanced Diploma in Professional Coaching Mastery, ICF, με Διαπίστευση PCC από τη Διεθνή Ομοσπονδία επαγγελματιών Coaches ICF.

   

  Eίναι ιδρύτρια της εταιρίας ASSET Coaching Bootcamp, η οποία παρέχει coaching υπηρεσίες ( ατομικές & ομαδικές συνεδρίες, εκπαιδεύσεις, σεμινάρια) σε μεμονωμένους ιδιώτες και επαγγελματικές ομάδες δίνοντας έμφαση στην υιοθέτηση συγκεκριμένων στρατηγικών για την επίτευξη της αλλαγής τους, την αύξηση της αποτελεσματικότητάς τους, την εκπλήρωση των δυνατοτήτων τους και την υλοποίηση των στόχων τους.

   

  Είναι μέλος του Global International Coaching Federation και του international Coaching Federation Greece Charter Chapter.

   

  Η Έλενα Κοτροκόη είναι ομιλήτρια σε συνέδρια Coaching και εισηγήτρια σε σεμινάρια με πάνω από 500 ώρες, που αφορούν την ανάπτυξη δεξιοτήτων Επικοινωνίας, Συναισθηματικής Νοημοσύνης, Ηγεσίας και Αυτοπεποίθησης.

   

  Εργάζεται με Team Leaders, στελέχη επιχειρήσεων, ιδιοκτήτες μεσαίων και μικρομεσαίων επιχειρήσεων καθώς και με επαγγελματικές ομάδες μέσα από το χώρο του αθλητισμού και του πολιτισμού, παρέχοντας Team Coaching , Group Coaching ή Ατομικό Coaching (One to One), με στόχο την ανάπτυξη του δυναμικού τους και τη δημιουργία ατόμων και ομάδων υψηλής απόδοσης στη προσωπική και επαγγελματική ζωή.

   

  Είναι απόφοιτος Παντείου Πανεπιστημίου, εκπαιδευτικός, πτυχιούχος καθηγήτρια Αγγλικής και Ισπανικής Γλώσσας και Managing Director Εκπαιδευτικού Οργανισμού, όπου τα τελευταία χρόνια εκπαιδεύει καθηγητές στην κουλτούρα coaching και την ενσωμάτωσή της στο περιβάλλον της αίθουσας διδασκαλίας.

   

  Μότο της είναι ότι “η επιτυχία δεν είναι θέμα τύχης , αλλά σχεδιασμού” και βάσει αυτού και του πάθους της εμπνέει, εκπαιδεύει και καθοδηγεί άτομα και ομάδες που φιλοδοξούν να κάνουν την αριστεία και την υπεροχή τρόπο ζωής.

  ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

   Coaching offers a way forward, so you can start transforming your life and turn your dreams into reality.