fbpx

About Elena

Performance Personal / Executive & NLP Coach

Xαίρομαι πολύ που έκανες ήδη το πρώτο βήμα για την προσωπική σου ανάπτυξη πατώντας το link.

Δεν υπάρχει τίποτα που να με χαροποιεί περισσότερο από το να εμπνέω, να ενδυναμώνω και να ενθαρρύνω φιλόδοξους ανθρώπους να πετύχουν τα όνειρά τους, και να εκπληρώσουν τους στόχους τους, οδηγώντας τους να απολαύσουν μια ζωή προόδου και ευημερίας.

Σκοπός μας είναι η διερεύνηση και συγκατασκευή νέων συμπεριφορών που θα οδηγήσουν σε διαφορετικά αποτελέσματα, νέες λύσεις και σε μία ζωή υψηλών επιδόσεων !!

Κλείσε λοιπόν εδώ την πρώτη σου ΔΩΡΕΑΝ 30λεπτη συνεδρία γνωριμίας και ανακάλυψε πώς μπορείς να κάνεις το δικό σου όνειρο πραγματικότητα, ή επικοινώνησε μαζί μου στέλνοντας email στο:

e.kotrokoi@gmail.com

Η αποστολή μου είναι να σε υποστηρίξω σε όλη τη διαδρομή της μεταμόρφωσής σου...

...από την αρχή της συνεργασίας μας μέχρι το τέλος, διευρύνοντας τα ρεπερτόρια σκέψης και δράσης σου, έτσι ώστε να αποκτήσεις θετικό τρόπο σκέψης, μεγαλύτερη ευελιξία στην επίλυση προβλημάτων και διαχείρισης αρνητικών συναισθημάτων, αλλά κυρίως να ενσωματώσεις νοοτροπία ανάπτυξης!

ΣΥΝΟΠΤΙΚΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΕΛΕΝΑ ΚΟΤΡΟΚΟΗ

H Έλενα Κοτροκόη είναι Professional Certified Coach, ICF, PCC, Certified Mentor Coach , CMC, Πιστοποιημένη Σύμβουλος Νευρογλωσσικού Προγραμματισμού NLP Practitioner (ABNLP), Πτυχιούχος Παντείου Πανεπιστημίου, Εκπαιδευτικός, Corporate Trainer & Public Speaker.

Κατέχει, Diploma in Team & Leadership Coaching, ICF, Diploma in Personal & Executive Coaching, ICF, Advanced Diploma in Professional Coaching Mastery, ICF, με Διαπίστευση PCC από τη Διεθνή Ομοσπονδία επαγγελματιών Coaches ICF καθώς και Δίπλωμα Αγγλικής Γλώσσας.

Eίναι ιδρύτρια της εταιρίας ASSET Coaching Bootcamp, η οποία παρέχει coaching υπηρεσίες ( Ατομικές & Ομαδικές Συνεδρίες, εκπαιδεύσεις, σεμινάρια) σε μεμονωμένους ιδιώτες και επαγγελματικές ομάδες δίνοντας έμφαση στην υιοθέτηση συγκεκριμένων στρατηγικών για την επίτευξη της αλλαγής τους, την αύξηση της αποτελεσματικότητάς τους, την εκπλήρωση των δυνατοτήτων τους και την υλοποίηση των στόχων τους.

Είναι μέλος του Global International Coaching Federation.

Η Ελενα Κοτροκόη είναι ομιλήτρια σε συνέδρια Coaching και Ηγεσίας καθώς και εισηγήτρια με πάνω από 800 ώρες σε σεμινάρια που διοργανώνει για επαγγελματικές μάδες και αφορούν την ανάπτυξη δεξιοτήτων Αυτογνωσίας, Επικοινωνίας, Συναισθηματικής Νοημοσύνης, Ηγεσίας και Αυτοπεποίθησης.

Εργάζεται με team leaders, στελέχη επιχειρήσεων, ιδιοκτήτες μεσαίων και μικρομεσαίων επιχειρήσεων , παρέχοντας εκπαιδεύσεις σε οριζόντιες δεξιότητες (soft skills) στο προσωπικό τους με στόχο την ανάπτυξη του δυναμικού τους και τη δημιουργία ατόμων και ομάδων υψηλής απόδοσης στo εργασιακό περιβάλλον.

Ως εξωτερικός συνεργάτης σε coaching στελεχών (one on one coaching) έχει εργαστεί με την Παπαστράτος και την Loreal.

Είναι απόφοιτος Παντείου Πανεπιστημίου, εκπαιδευτικός, πτυχιούχος καθηγήτρια Αγγλικής και Ισπανικής Γλώσσας και Managing Director Εκπαιδευτικού Οργανισμού, όπου για 25 χρόνια διευθύνει και διδάσκει η ίδια, ενώ τα τελευταία 7 χρόνια εκπαιδεύει καθηγητές στην κουλτούρα και τις δεξιότητες coaching με στόχο την ενσωμάτωσή τους στο περιβάλλον της αίθουσας διδασκαλίας.

Μότο της είναι ότι "η επιτυχία δεν είναι θέμα τύχης , αλλά σχεδιασμού" και βάσει αυτού και του πάθους της εμπνέει, εκπαιδεύει και καθοδηγεί άτομα και ομάδες που φιλοδοξούν να κάνουν την αριστεία και την υπεροχή τρόπο ζωής.

Επικοινώνησε μαζί μου εδώ και κλείσε Δωρεάν την 30λεπτη συνεδρία σου για να σου πω πως θα δουλέψουμε μαζί και να γίνει το όνειρό σου από άυλο, χειροπιαστό!!!!!

FAQ

Χρήσιμες ερωτήσεις & απαντήσεις
σχετικά με το Coaching

 • Να απολαύσεις μια ζωή προόδου και ευημερίας
  Εντοπίζεις τις αξίες σου και ευθυγραμμίζεις τους στόχους σου σύμφωνα με αυτές
 • Να ανακαλύψεις τις δυνατότητές σου
  Αποκτάς επίγνωση των δυνατών σου σημείων, θέτεις και υλοποιείς στόχους
 • Να ενσωματώσεις νοοτροπία ανάπτυξης
  Αποκτάς θετικό τρόπο σκέψης και ευελιξία επίλυσης προβλημάτων
 • Να κάνεις αλλαγές
  Σπας τις περιοριστικές σου πεποιθήσεις, ξεπερνάς φόβους , αλλάζεις παλιές συνήθειες
 • Να εξασφαλίσεις ισορροπία μεταξύ προσωπικής ζωής και εργασίας
  Βρίσκεται σε αρμονία ο εσωτερικός σου κόσμος με τους επιδιωκόμενους στόχους σου
 • Να κάνεις το όνειρο χειροπιαστό
  Σκέφτεσαι, στοχοθετείς, σχεδιάζεις, πράττεις

Tο Coaching είναι η τέχνη της ανάπτυξη, της αλλαγή και της βελτίωσης. Πιο συγκεκριμένα είναι μια συνεργατική διαδικασία ανάμεσα στον coach και τον πελάτη, που προκαλεί τη σκέψη με τέτοιο τρόπο ώστε να τον εμπνεύσει και να τον ενθαρρύνει να μεγιστοποιήσει τις δυνατότητές του τόσο στον προσωπικό όσο και στον επαγγελματικό του τομέα.

Το Coaching είναι μία εμπειρία σε συγκεκριμένο χρόνο και χώρο, με τον Coach να είναι υπεύθυνος για το πλαίσιο και τη μεθοδολογία και τον Coachee (πελάτη) να είναι υπεύθυνος για το αίτημα που φέρνει στη συνεδρία μέσω του οποίου επιζητά ίσως κάποια λύση, διερεύνηση, διαφώτιση, ενδυνάμωση, αλλαγή. Ο Coach είναι ο διευκολυντής σε όλη αυτή τη διαδικασία.

Το Coaching διέπεται από την πίστη στην έμφυτη τάση των ανθρώπων για θετική ανάπτυξη και εξέλιξη . Το Coaching είναι το όχημα που τον συνοδεύει σε αυτή τη διαδρομή της αυτοολοκλήρωσης, τον οδηγεί στην αυτοανακάλυψη, τον ενδυναμώνει και τον βοηθά να έρθει σε επαφή με τα θετικά του συναισθήματα ώστε να ενεργοποιηθεί. Το Coaching βασίζεται στην ανάπτυξη της συνειδητότητας, της αυτεπίγνωσης και της υπευθυνότητας και ο coach θέτοντας ερωτήματα ενθαρρύνει τον πελάτη να αναλάβει το πηδάλιο της ζωής του.

Σήμερα αποτελεί μια από τις πιο έγκυρες μεθοδολογίες και πρακτικές που υπηρετούν τον πελάτη στο ταξίδι της αυτοανακάλυψης και της αυτοπραγμάτωσης . Σε αυτό το ταξίδι η προσωπική ανάπτυξη είναι φυσική συνέπεια.

Στο Coaching σκεφτόμαστε, προκαλούμε τις πεποιθήσεις μας δημιουργούμε, δοκιμάζουμε νέες συμπεριφορές και ιδέες, δεν καταναλώνουμε συνταγές. Σκεφτόμαστε, στοχοθετούμε, σχεδιάζουμε , πράττουμε. Και αυτό ακριβώς γίνεται στις συνεδρίες.

To Coaching εφαρμόζεται σε όσους ενδιαφέρονται για προσωπική ανάπτυξη, οικοδόμηση οράματος, στοχοθεσία, αύξηση επιδόσεων, επίλυση προβλημάτων ή λήψη αποφάσεων. Είναι για όσους είναι προσανατολισμένοι στη δράση και το μέλλον, για όσους χρειάζονται βοήθεια να σχεδιάσουν ένα πλάνο επίτευξης στόχων με συνεχή υποστήριξη μέχρι την ολοκλήρωσή του. Με άλλα λόγια το coaching αφορά όλους αυτούς που επιθυμούν να μετακινηθούν από το σημείο που βρίσκονται και δεν είναι ικανοποιημένοι, στο σημείο που θέλουν να πάνε. Το coaching είναι κίνηση προς τα εμπρός είναι συνυφασμένο με την ίδια την έννοια της ζωής, όπου όλα αλλάζουν και μεταβάλλονται. Με αυτήν την έννοια μας αφορά όλους και υποστηρίζει όλους τους ανθρώπους να κινηθούν αποτελεσματικά προς την αυτοπραγμάτωσή τους.

Το coaching είναι υπηρεσία και ως υπηρεσία χρειάζεται σαφή δομή και οριοθέτηση για να έχει αποτέλεσμα. Η συνεδρία λειτουργεί σε συντεταγμένο και ασφαλές πλαίσιο και αυτό το διασφαλίζει το coaching συμβόλαιο μέσω του οποίου διαμορφώνονται και καθορίζονται όλες οι απαραίτητες συνθήκες για να υπάρξει το Coaching. Στο πλαίσιο αυτού του συμβολαίου λοιπόν οριοθετούνται οι ρόλοι, οι υποχρεώσεις , οι δεσμεύσεις, οι προσδοκίες των μερών, επιλύονται απορίες, αλλά επίσης Coach και πελάτης συμφωνούν στο χρονοδιάγραμμα των συνεδριών, το κόστος, τους όρους ακύρωσης και το αναμενόμενο χρόνο.

Γενικώς, οι συνεδρίες πραγματοποιούνται σε συμφωνημένες μέρες και ώρες και έχουν συγκεκριμένη διάρκεια. Στην αρχή προτείνεται εβδομαδιαία συνάντηση για να χτιστεί η σχέση και να δημιουργηθεί η δέσμευση, διάρκειας πενήντα ή εξήντα λεπτών, στην πορεία εφόσον ικανοποιηθούν οι πρωταρχικοί στόχοι αραιώνουν οι συναντήσεις ανά δεκαπενθήμερο, έως ότου παύσουν ολοκληρωτικά. Όπως και να έχει η συχνότητα , η διάρκεια και όλα αυτά που προανέφερα αποφασίζονται από κοινού, μεταξύ coach και πελάτη, με την υπογραφή του coaching συμβολαίου , με το οποίο εγκαθίσταται και η συνεργασία.

Η εμπειρία του Coaching προσφέρει αναρίθμητα οφέλη.

Πέρα από αυτά που ήδη ειπώθηκαν, όπου το coaching βιώνεται ως μία διαδικασία που ενθαρρύνει την προσωπική ανάπτυξη, τη βελτίωση των προσωπικών ικανοτήτων, την απόδοση και την αλλαγή, ένα επιπλέον όφελος είναι η εκπαίδευση στην αυτόνομη μάθηση. Το άτομο που εισέρχεται στη διαδικασία coaching μαθαίνει , από ένα σημείο και ύστερα, πως να μαθαίνει, το μυεί σε ένα καινούριο “mindset”, όπου μπορεί να βρίσκει μόνος του πια λύσεις και διεξόδους στα προβλήματά του. Γίνεται αυτόνομος, επινοητικός και δημιουργικός , μαθαίνει να σκέφτεται και να χειρίζεται μόνος του τις υποθέσεις του, να παρακάμπτει εμπόδια, να ελίσσεται και να μετουσιώνει το αρνητικό σε θετικό. Το coaching έχει μεταμορφωτική επίδραση. ‘Απαξ και το βιώσει κάποιος ως εμπειρία, τον μετασχηματίζει από προνύμφη σε πεταλούδα. Η αλλαγή είναι μόνιμη κι αυτό αποτελεί το μεγαλύτερο κέρδος. Το coaching στοχεύει στη μόνιμη θετική αλλαγή στον τρόπο σκέψης του πελάτη και όχι στην προσωρινή με επιπόλαιες συμβουλές και συνταγές επιτυχίας που προσδίδουν μια πρόσκαιρη ικανοποίηση ίσως, αλλά χωρίς μέλλον.

Ζήσε κι εσύ τη μεταμορφωτική εμπειρία του coaching !!

“Το μυστικό για να προχωρήσεις είναι να ξεκινήσεις” Αγκάθα Κρίστι

Κλείσε τώρα εδώ την πρώτη 30λεπτη Δωρεάν συνεδρία γνωριμίας μαζί μου!!

Email : e.kotrokoi@gmail.com

Γιατί έχω υπάρξει κι εγώ στην ίδια θέση μαζί σου, να είμαι κολλημένη, να αναβάλλω διαρκώς, να είμαι δυσαρεστημένη με τα αποτελέσματά μου και έχω βιώσει προσωπικά τη μεταμορφωτική δύναμη του coaching.

Με την πολυετή και πολυεπίπεδη εκπαίδευση και εμπειρία μου μπορώ να σου προσφέρω και να μοιραστώ μαζί σου αυτό το δώρο και να σε βοηθήσω να κάνεις θετικές και μόνιμες αλλαγές στη ζωή σου.

Η ενσυναίσθηση, η ειλικρίνεια, η εμπιστοσύνη στις δυνατότητές σου και το γνήσιο ενδιαφέρον είναι οι αξίες που υπηρετώ και θα σε βοηθήσουν στην αλλαγή και την επίτευξη των στόχων σου.

Αποστολή μου είναι να πετύχεις αυτό που μέχρι τώρα θεωρείς αδύνατο, άλλωστε το Coaching είναι η τέχνη της επίτευξης τού μέχρι τώρα αδύνατου!

Ανακάλυψε πώς μπορείς να κάνεις το δικό σου όνειρο πραγματικότητα

Αποστολή μου είναι να πετύχεις αυτό που μέχρι τώρα θεωρείς αδύνατο,
άλλωστε το Coaching είναι η τέχνη της επίτευξης τού μέχρι τώρα αδύνατου!

ΚΛΕΙΣΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΟΥ ΔΩΡΕΑΝ 30ΛΕΠΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΣΗΜΕΡΑ!

Follow Elena

«Πριν τις συνεδρίες μου με την Έλενα , ένιωθα χαμένη. Έψαχνα έναν σκοπό, μια οργάνωση και ένα πρόγραμμα για να μπορέσω να ανταπεξέλθω στις υποχρεώσεις της ζωής μου. Προσπάθησα να τα καταφέρω μόνη μου αλλά κάθε φορά απογοήτευα τον ίδιο μου τον εαυτό. Ώσπου η Έλενα και το coaching με έκαναν να καταλάβω καλύτερα τον ίδιο μου τον εαυτό, να καταφέρω να σκεφτώ λίγο παραπέρα και να καταφέρω να οργανώσω εμένα την ίδια και τη ζωή μου! Η Έλενα είναι ένα άτομο που με έκανε να νιώσω ικανή και ασφαλής από το πρώτο λεπτό και νιώθω ευγνωμοσύνη που ήρθε στη ζωή μου!»

Πετροπούλου Φραντζέσκα